Joensuu Airsoft Ry

Joensuun ja lähialueiden airsoft-harrastuksen etua ajava yhdistys Joensuu Airsoft ry (Jnssoft ry) perustettiin vuonna 2011. Yhdistyksen kotikunta on Joensuu ja käytännön toiminta keskittyy tällä hetkellä Joensuun kaupungin läheisyyteen.

Yhdistyksen tavoitteena on parantaa alueen harrastusmahdollisuuksia ylläpitämällä luvallista pelialuetta ja järjestämällä siellä viikonloppupelejä ja muita tapahtumia. Osallistumme myös erilaisiin yleisötapahtumiin, joissa tiedotamme harrastusmahdollisuuksista. Kokeilen muokkausta

Yhdistyksellä on jäseniä noin kolmekymmentä. Yhdistyksen toimintaan halutaan mukaan aktiivisia harrastuksesta ja yhdistystoiminnasta kiinnostuneita ihmisiä.


Toiminta
Yhdistyksen näkyvin muoto on Iiksenvaaran pelialueella pidettävät viikonloppupelit. Pelihin ovat tervetulleita kaikki pelaajat.

Peleistä ilmoitetaan aina erikseen yhdistyksen foorumilla. Katso uusimmat peli-ilmoitukset foorumilta

Yhdistyksellä on pari vuokra-asetta ja varusteita, joten omia välineitä ei välttämättä tarvita ensimmäisillä pelikerroilla. Lisätietoa aseiden vuokraamisesta löytyy foorumilta: Aloittelijainfo - Yhdistyksen vuokra-aseet.Kuvia menneistä peleistä ja tapahtumista löytät yhdistyksen kuva-albumista: Joensuu Airsoft ry:n kuva-albumi


Hallitus

Yhdistyksen hallituksen kokoonpano kaudella 2018:

Puheenjohtaja: Mikko Puittinen
Varapuheenjohtaja: Leo Enqvist
Sihteeri ja rahastonhoitaja: Jarkko Kukkonen
Hallituksen jäsen: Niko Kekkonen
Hallituksen jäsen: Tuisku Saarelainen