Kontioranta

Tänne kaikki muihin pelialueisiin liittyvä keskustelu.

Kontioranta

ViestiKirjoittaja Anssi » La Touko 23, 2015 18:05

Noniin,

Saimme Kontiorantaan entiselle varuskunta alueelle kaksi uutta pelipaikkaa. Ulkona oleva häkkialue sekä kasarmi 4.

Häkkialue:

N. 12 hehtaaria oleva iso aidattu pelialue, jonka sisällä on kaiken kaikkiaan 8 rakennusta. Näistä vain yhteen pääsee sisälle ja se on meidän varastotilana. Kahden rakennuksen katolle pääsee tikkaita pitkin.
Pelialue itsessään on hyvin vaihtelevaa maastonmuodoiltaan. Aluetta on jo hiukan kehitelty ja tulemme kehittämään sitä lisääkin. Pelialueen sisällä kulkee ympyrän muotoinen tie jonka varressa rakennuksetkin sijaitsevat.
Alueella on ehdoton biokuulapakko!

Linkki pelialueen karttaan törkeästi korpikiltaa hyväksi käyttäen : *kliks*

Kasarmi 4:

Kaiken kaikkiaan 4 kerrosta, toimistotila/varastotilaa, entinen SISSIK, entinen PSTK ja häkkivarasto. Taloon ei tule tällä hetkellä sähköjä eikä vettä, mutta ylläpito lämpö löytyy. Talosta löytyy pimeitä soppeja, mutta ei ole sokkeloinen. Kasarmi on tällä hetkellä myös täysin tyhjillään, kaikki kalusteet on viety pois. Talosta löytyy pitkiä suoria käytäviä, joissa ei vielä toistaiseksi ole paljoa suojia. Pelialue on vain sisäpuolella, ulos ei saa mennä pelaamaan. Alueella on ehdoton m100 lähtöraja!
Alueella voi käyttää muovikuulia.

Osoitetta ei valitettavasti ole mahdollista saada tällä hetkellä kumpaankaan pelipaikkaan. Alue on vielä toistaiseksi sotilasaluetta google mapsin mukaan, enkä saa sieltä hankittua alueelle osoitetta. Huoltotietä pitkin pääsee kyllä molempien pelialueiden viereen. Jos huoltotien portti on kiinni, huuhanmäentien kautta pääsee pelialueille myös.
Avatar
Anssi
Syntiset
 
Viestit: 429
Liittynyt: Su Huhti 05, 2009 10:25
Paikkakunta: Joensuu

Paluu Muut pelialueet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron