Yhdistyksen syykokous 2018

Yhdistyksen tiedotteet ja uutiset.

Yhdistyksen syykokous 2018

ViestiKirjoittaja Garveldeth » Su Marras 11, 2018 20:58

Joensuu Airsoft ry:n syyskokous 8.11.2018

1. Kokouksen avaus

Kokous aloitettiin kello 17:20. Paikalla olivat Jarkko Kukkonen, Mikko Puittinen, Tuisku Saarelainen, Leevi Kontkanen, Eeli Kokkonen, Arttu Lahti, Tommi Tanskanen, Joonas Hiltunen ja Atte Lihavainen. Heistä Arttu L. ovat alle 15-v ja täten ei äänestysoikeutettu.

2. Kokouksen järjestyminen

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Mikko Puittinen, sihteeriksi Jarkko Kukkonen ja ääntenlaskijoiksi Tuisku Saarelainen ja Tommi Tanskanen. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Leevi Kontkanen ja Eeli Kokkonen.

3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kokous on laillinen ja päätösvaltainen.

4. Kokouksen työjärjestys

Hyväksytään kokouksen työjärjestys sellaisenaan, kun se on kokouskutsussa esitetty.

5. Toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio

Vuositasolla yhdistys jää mahdollisesti noin 150€ tappiolle. Tappio johtuu erikoispelien puutteesta ja normaalien viikonloppupelien pelimaksun suuruudesta.
Tulot 2018 Menot
jäsenmaksut 420 € Kasarmi -720 €
Uudet jäsenet 60 € Häkkialue -425 €
Vuokravälineet 150 € Nettisivut -60 €
Pelimaksut ulkoalue 180 €
Pelimaksut sisä 250 €

Total: 1 060 € -1 205 € Saldo: -145 €


6. Vahvistetaan varsinaisten jäsenten liittymis- ja jäsenmaksun suuruus sekä kannattaja jäsenten liittymis- ja kannattajajäsenmaksun suuruus vuodelle 2019.

Mikko P ja Jarkko K ehdottivat että jäsenmaksu pidetään samana, eli 10€ vuotuinen jäsenmaksu ja 5€ liittymismaksu. Tätä kannattivat kaikki kokouksessa paikalla olleet yksimielisesti.

Ehdotettiin kannattaja jäsenten poistamista yhdistys säännöistä. Sääntöjen muutos kuitenkin pitää ilmoittaa kokouskutsussa, joten asia jätetään kevät kokouksen käsiteltäväksi ja sitä ennen selvitettäväksi, onko tällainen sääntöjen muutos mahdollista tehdä. Kannattajajäsen pykälää ei nähdä yhdistyksen kannalta järkeväksi, koska kukaan hallituksen edustaja ei tiennyt sellaisen olemassa olosta eikä siitä, miten kannattajajäsen käytännössä toimii.

7. Pelimaksujen suuruus

Tällä hetkellä pelimaksujen suuruus on pääsääntöisesti häkkialueella 0/2€ ja kasarmilla 2/5€. Ehdotettiin pelimaksun summaa samaksi kaikkiin pelipaikkoihin, jolloin ei tule mielikuvaa että jokin pelipaikka olisi huonompi. Pelaajille olisi myös selkeämpää, jos pelimaksu olisi kaikissa peleissä sama. Ehdotettiin universaaleiksi pelimaksuiksi 2/5€ ja 4/8€.

4/8€ sai 4 ääntä ja 2/5€ 5 ääntä.
Erikoispeleistä, joissa käytetään proppeja, savuja, valotikkuja yms. pelimaksun hinta on isompi.

Pelimaksun nousun johdosta mietittiin myös vuokravälineiden hinnan korotusta. Ehdotettiin 10/15€. Tätä kannatettiin yksimielisesti. Samalla päätettiin myös luopua ns. ”vajaan” vuokra-paketin myynnistä.
Tehdään peli-ilmoituspohja discord kanavalle, jonka voi ”copy pasteta”.

8. Pankkikortin hankinta yhdistykselle / pelimaksujen tilitys

Pankin talletusautomaatti on poistunut käytöstä, joten tällä hetkellä käteisten talletus vaihtoehto on talletus/otto automaatti. Tätä varten rahojen talletus on nykyään tehtävä jonkun pelinjärjestäjän tilille, josta tehdään tilisiirtona yhdistyksen tilille. Pankkikortin avulla rahat voisi tallettaa suoraan yhdistyksen tilille.

Mietittiin vaihtoehtoisia pelinmaksuvaihtoehtoja: Mobilepay, iZettle. iZettle ei vaadi pankkikorttia toimiakseen, vain puhelimen ja tilinumeron. Laitteessa on oma akku (kesto noin 8h) ja maksaa 19€ ja ottaa maksusuorituksesta ~2% laitteen valmistajalle.

OP visa –pankkikortti maksaa 2,95€/kk.

Mikko P ehdotti että mentäisiin nykyisellä toimintatavalla kevääseen asti, ja katsotaan tilanne uudestaan.

9. Hallituksen valinta kaudelle 2019

Mikko Puittinen ehdotti jatkavansa puheenjohtajana. Jarkko K ehdotti varapuheenjohtajaksi Tuisku Saarelaista. Mikko P ehdotti että Jarkko Kukkonen jatkaa sihteerin ja rahastonhoitajan virkaa. Hallituksen jäseniksi valittiin Niko Kekkonen ja Joonas Hiltunen halusi liittyä hallituksen jäseneksi. Hallituksen varajäseneksi valittiin Leevi Kontkanen. Hallitusäänestyksissä oltiin yksimielisiä.

10. Valitaan toiminnan tarkastaja

Kokous valitsi yksimielisesti Tommi Tanskasen toiminnan tarkastajaksi.

11. Muut läpikäytävät asiat

a. Häkkialueen vuokrauksen jatko

Korpikilta lopetti häkkialueen vuokrauksen. Yhdistys jatkaa häkkialueen vuokraamista, pois lukien talvikausi, jolloin häkkialueen vuokrausta ei pidetä voimassa. Häkkialueen vuokrausta jatketaan taas lumien sulattua keväällä. Hinta pysyy edelleen samana 50€.

b. Talven skenaariot

Talven skenaariot rajoittuvat pääasiassa Kasarmille. Skenaariomahdollisuuksia kuitenkin rajoittaa järjestäjien vähyys.

c. Uusia pelinjärjestäjiä

Joonas Hiltunen on kiinnostunut pelinjärjestäjän tehtävistä. Ajetaan Joonasta sisään hallitustoiminnan kautta pelinjärjestäjäksi.

d. Uusia pelialueita

Puhuttiin uusista pelialueista. Tällä hetkellä ei ole kenelläkään varteenotettavaa uutta pelialuetta. Uutta pelialuetta ei myöskään ole tällä hetkellä mahdollisuutta ottaa nykyisten pelialueiden lisäksi. Puhuttiin, että uuden pelialueen löytyessä olisi mahdollista lopettaa pelit häkkialueella ja keskittyä uuteen pelialueeseen, sillä häkkialue on tulevaisuudessa poistumassa pelialuekäytöstä

e. Nettisivut

Puhuttiin nettisivuista. Mikko P ehdotti nettisivujen kaatamista niiden vähäisen käytön suhteen, mutta torppasi idean koska nettisivuilla on meidän yhteistyökumppanien bannerit. Yhdistyksen jäsenet saavat alennusta yhteistyökumppanille. Nettisivuja voisi päivittää hieman tiuhemmin. Nettisivuihin on tulossa arkkitehtuuri päivitys ensivuoden puolella, jota hoitaa Tuisku S.

12. Kokouksen päätös

Kokous päätettiin klo 19:08.

Kokouksen puheenjohtaja Mikko Puittinen_________________________________

Sihteeri Jarkko Kukkonen_______________________________


Olen tarkastanut pöytäkirjan ja hyväksyn sen kokouksen mukaiseksi.

Pöytäkirjantarkastaja Leevi Kontkanen_________________________________
Pöytäkirjantarkastaja Eeli Kokkonen _________________________________
Avatar
Garveldeth
Veteraani
 
Viestit: 213
Liittynyt: La Heinä 19, 2014 22:12
Paikkakunta: Reijola

Paluu Yhdistyksen ilmoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron