Yhdistyksen syyskokous 2017

Yhdistyksen tiedotteet ja uutiset.

Yhdistyksen syyskokous 2017

ViestiKirjoittaja Garveldeth » Ti Marras 07, 2017 22:39

Joensuu Airsoft ry:n syyskokous 7.11.20171. Kokouksen avaus

Kokous aloitettiin kello 18:09. Paikalla olivat Jarkko Kukkonen, Mikko Puittinen, Leo Enqvist, Niko Kekkonen, Juha Waltter, Tuisku Saarelainen, Miska Loikkanen, Leevi Kontkanen, Topias Pekkanen, Eeli Kokkonen, Sami Karttunen ja Arttu Lahti. Heistä Arttu L, Topias P ja Miska L ovat alle 15-v ja täten eivät äänestysoikeutettuja.2. Kokouksen järjestyminen.


Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Mikko Puittinen. Sihteeriksi Jarkko Kukkonen ja ääntenlaskijoiksi Niko Kekkonen ja Arttu Lahti. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Leevi Kontkanen ja Eeli Kokkonen.3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus


Kokous on laillinen ja päätösvaltainen.


4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

Asialistan mukaisesti, poikkeuksena toimintakertomus 2017, joka jätetään kevätkokoukseen maaliskuulle 2018.


5. Hallituksen valinta kaudelle 2018
Mikko Puittinen ehdotti jatkavansa puheenjohtajana. Varapuheen johtajaksi ehdotettu Leo Enqvistiä. Jarkko Kukkonen jatkaa sihteerin ja rahastonhoitajan virkaa. Hallituksen jäseniksi valittiin Niko Kekkonen ja Tuisku Saarelainen. Äänestyksessä oltiin yksimielisiä.

a. Toiminnantarkastaja
Tommi Tanskasta oli kysytty ennen kokousta toiminnantarkastajaksi. Tanskanen äänestettiin yksimielisesti toiminnantarkastajaksi.6. Kauden 2017 toteutuminen

Jarkko Kukkonen ehdotti että kauden 2017 toteutuminen katsotaan läpi keväällä järjestettävässä kevätkokouksessa. Samalla saatetaan 2 kauden ajalta jäänyt toiminnan tarkastus viralliseksi. Kukaan ei vastustanut.
Yhdistyksen tilikausi on 1.3. - 28.2.
” 11§ Toiminnantarkastus/Tilintarkastus
Tilinpäätös tarvittavine asiakirjoineen ja hallituksen vuosikertomus on annettava toiminnantarkastajille/tilintarkastajille viimeistään kuukautta ennen sitä kokousta, jossa tilinpäätös vahvistetaan. Toiminnantarkastajien/tilintarkastajien tulee antaa kirjallinen lausuntonsa viimeistään kaksi viikkoa ennen kyseistä kokousta hallitukselle.”


7. Toimintasuunnitelma 2018
Jatketaan pelien pyörittämistä nykyisillä pelipaikoilla. Kontiorantaan on tulossa rakennuksia, mutta ei vielä pelialueen välittömään läheisyyteen. Liperin pelialue kauden alkupuolella käytössä. Keskitytään Liperiin kun vielä voidaan.

a. Skenaariot
Leo Enqvist ehdotti että pidetään kellopeleissä välivuosi. Jos kyselyjä kellopeleistä tulee niin katsotaan tilannetta vuonna 2019. Asiasta oltiin varsin yksimielisiä.

Tuiskulla ja Leolla ideaa uudesta, parin vuoden kestävästä skenaariosta, tyyliä ”vihreiden miesten valtaus Kontiorantaan.”

Kuulaportti on toiminut järjestäjien ja pelaajien mielestä hyvin ilmoittautumisessa. Rahastonhoitajan mielestä työllistää hieman mutta ei liiaksi.


8. Seuratoiminnan kehittämistuki
Mikko Puittinen kertoi haettavasta seuratoiminnan kehittämistuesta. Summista ei ole tarkkaa tietoa, mutta mahdollisesti vuokra-aseiden uusimiseen olisi mahdollisuus saada tukea. Haetaan EU tai valtion tasolta. Mikolla on linkki asiasta. Tukea pitää hakea loppuvuoteen tai tammikuuhun mennessä.


9. Vuokra-aseiden uusinta
Yhdistyksen nykyiset vuokra-aseet alkavat olla elinkaarensa loppupäässä. Vuokra-aseet on koettu hyödyllisinä uusien harrastajien saamisen mielessä. Leo kertoi Specnan uudesta CORE mallistosta, jossa on pikajousenvaihto ja hieman päivitetyt sisäosat. Halvin M4 malli kustantaa 113€. Malliston kallein 140€. Mallistoa saatavana Gunfirestä. Pikajousenvaihto mahdollistaa käytön sisä- ja ulkopeleillä. Mikko Puittinen ehdotti 2-4 Specnaa riippuen taloustilanteesta. Vuokra-aseita voidaan kuitenkin hommata myös vähitellen. Nykyiset Cyman AKt ajetaan loppuun talvikauden aikana. Leo esitti yhden nykyisen vuokra AK:n laittamista wagoniin jalkojen kanssa konekivääriksi.

Uusia akkuja tarvitaan myös ja KK tarvitsee myös uuden akun. Ehdotettiin ainakin 2 uutta akkua, mahdollisesti Hobby Kinginstä. Hobby Kingistä uuden akun hinta on alle 10€, parempi akku muualta maksaa noin 17-18€. Parempi akku todettiin kuitenkin reilusti pitkäikäisemmäksi.


10. Pelialueisiin liittyvät asiat

a. Liperin vanha terveyskeskus
Liperin vanha terveyskeskuksessa pelataan talven aikana paljon. Harri Hyttinen toimii vastaavana pelialueella ja Leo Enqvistillä on myös erikoisluvalla Toni Vuolletin kanssa pelinjärjestäjän oikeudet. Pelipaikan sijainnin takia ja Harrin vaatimusten mukaisesti, peleistä ei peritä maksuja.
Liperissä löytyy tällä hetkellä useampi sata lautaa, jotka saa käydä halutessaan hakemassa. Arttu Lahden ukilla on Varkaudessa kuorma-auto, mutta matkaa on hieman reilusti.

Alueelta on jo raivattu paljon kalusteita.

b. Kasarmi ja siivous
Kasarmi on tällä hetkellä vähäisellä käytössä Liperin pelialueen takia, mutta Leon mielestä kasarmille pitää suorittaa suursiivous alkuvuodesta. Ilmainen pelipäivä siivousta vastaan ei vaikuta toimivan vähän osallistujia ja tehokkuus kehnoa. Kuulien siivousta on myös pyydetty poliisin toimesta, jotka käyttävät koiria kouluttamassa alueella. Kasarmin siivoukseen tarvitaan vähintään 4 henkeä jotta se tapahtuisi tehokkaasti.
Leo ehdotti että kysytään jos saisimme muutaman seinän purettua huoneiden väliltä. Esitettiin jopa piikkaimen vuokraamista.

c. Häkkialueen talvivuokraus
Kasarmilta on kadonnut 8 halli lukko. Kilta ei tiedä asiasta mitään.
Ehdotettiin että kysytään Korpi Killalta jälleen talvikäytöstä, eli ei pelioikeutta ja vuokra puoleen hintaan. Jarkko Kukkonen selvittää Killalta asiaa.

d. Iiksenvaaran suojat
Toni oli ehdottanut ennen kokousta että laajennetaan jo nyt laajennettua areena. Asiasta ei lämmetty kokouksessa, koska areena on pienempiä ja nopea tempoisia pelejä varten tehty. Sen sijaan saarekkeelle ja ”nakkibunkkerille” nähtiin lisäsuojien rakentaminen tarpeelliseksi.
Mikko Puittinen kyseli onko peli-intoa Iiksenvaaraan vielä tänä vuonna. Nuoremmat innostui, vanhemmat ei niinkään.

e. Muut alueet
Marjalan Paintball kaupunkikenttä Marjalassa ei vaikuta hyvältä softikäyttöä ajatellen. Enon kenttää on purettu, ei vaikuta enää mielekkäältä etäisen sijainnin takia.

Mikko Puittinen ja Ilkka Pakarinen kävivät kesänä 2017 katsomassa Hammaslahden Vanhaa kaivosta, mutta alueella oli vielä toimintaa jonkun firman toimesta.

Filmikylää Kontiolahdella oli ehdotettu myös aiemmin, mutta alue on tällä hetkellä jo purussa. Asiasta ei saatu kunnon selvyyttä ja homma jätettiin.


11. Muut läpikäytävät asiat


a. Valot paristolla
Jarkko Kukkonen kertoi että aikoo ostaa Valostore.fi paristokäyttöisen valon. Lamppua voidaan käyttää referenssinä yhdistykselle, minkälaista valaistusta olisi ehkä järkevää käyttää kasarmilla ullakkotiloissa. Pienempi oli 10€/kpl. Isompi 25€/kpl.

b. Rahatilanne
Yhdistyksellä on tällä hetkellä rahaa noin 600€ + pohjakassat.

c. Erikoispelit
Leo kertoi järkkäävänsä parit erikoispelit Liperiin: Zombie pelit ja SWAT pelit.

d. Tulevia hankintoja
Leo ehdotti tarvetta toiselle kilvelle. Kustannusarvio noin 40€. Ehdotus ei herättänyt vastalauseita.

e. Lähtönopeuksista

Lähtönopeuksista on kuulunut pientä nostamisen tarvetta muutamien pelaajien osalta. Lähtönopeuksien muuttamisesta sisäpeleille äänestettiin ja lähes yksimielisesti oltiin sitä mieltä että nykyiset lähtönopeusrajat ovat hyvät. Pistoolille sallitaan 1,2J, sähköaseille 1J, toki Leon lähes standardisoiman vaihtelut huomioon ottaen.

Ulkopelien lähtönopeuksien muuttamisesta äänestettiin:
Sarjatuliaseen rajan nostoa 1,7J nykyisestä 1,6 joulesta puolsi 8 henkilöä.
Tulituen rajan nostoa 2J äänestettiin hyväksytysti.
Puoliautomaattiaseen tehorajan nostoa ehdotettiin nykyisestä 2,25 joulesta 2,5 jouleen. Tehorajan nosto voitto 5-2.
Kertaviritteisen kiväärien tehorajaa nykyisestä 3J nostetaan 3,2 jouleen. Nosto hyväksyttiin koska osa myytävistä tarkkuuskivääreistä ampuu jo vakiona hieman yli 3J.


12. Kokouksen päätös

Kokous päätettiin klo. 19:43.


Kokouksen puheenjohtaja Mikko Puittinen_________________________________


Sihteeri Jarkko Kukkonen_______________________________Olen tarkastanut pöytäkirjan ja hyväksyn sen kokouksen mukaiseksi.

Pöytäkirjantarkastaja Leevi Kontkanen_________________________________
Pöytäkirjantarkastaja Eeli Kokkonen _________________________________
Jarkko Kukkonen
Joensuu Airsoft ry:n sihteeri ja rahastonhoitaja
Avatar
Garveldeth
Veteraani
 
Viestit: 211
Liittynyt: La Heinä 19, 2014 22:12
Paikkakunta: Reijola

Paluu Yhdistyksen ilmoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron