Yhdistyksen syyskokous 2020 pöytäkirja

Yhdistyksen tiedotteet ja uutiset.

Yhdistyksen syyskokous 2020 pöytäkirja

ViestiKirjoittaja TheFurrow » Ke Joulu 30, 2020 21:32

Syyskokous
14.12.2020
Discord kanava


1. Kokouksen avaus

Kokous aloitettiin klo 17:01. Paikalla olivat Ville Halinen, Tuisku Saarelainen, Niko Kekkonen, Lassi Rannasalo, Vesa Lipsanen, Mikko Puittinen, Arttu Lahti, Tuomas Suvanto, Eemeli Luopakka ja Sami Karttunen


2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

Puheenjohtajana toimii Mikko Puittinen, sihteerinä Tuisku saarelainen, pöytäkirjan tarkastajina Vesa Lipsanen ja Sami Karttunen, ääntenlaskijoina Mikko Puittinen ja Niko Kekkonen


3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Laillisuus ja päätösvaltaisuus on todettu.


4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

Edetään sovitun työjärjestyksen mukaisesti.


5. Esitetään kauden 2019 tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajan lausunto.

Etäkokouksesta johtuen Tuisku Saarelainen ei voinut esitellä paperiversiona esiintyvää tilinpäätöstä ja tilintarkastajan lausuntoa. Hän lupasi toimittaa näistä digitalisoidut versiot ennen kokouspöytäkirjan julkistamista luettavaksi kokoukseen osallistuneille henkilöille.


6. Vahvistetaan toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio

Mikko Puittinen ehdottaa pysymällä samalla kaavalla kuten aiempinakin vuosina, eli pidetään skenaarioita ja viikkopelejä. Pelialueina toimivat Iiksenvaara, Kontiorannan pelialueet Häkki ja Kasarmi

Tuloarvioina Tuisku Saarelainen esittää 1200€, menoiksi 1100€

Tilin tilanne nyt 223,38€ + käteiskassa 219€ (+50€ käteiskassan pohjavarat)

Niko Kekkonen ehdottaa hankittavaksi uutta replikaa (SPECNA ARMS M933 RRA SA-C02 CORE), 116€ hinnaltaan, joka korvaisi yhden rikkoutuneen vuokra-aseen. Uusi replika ostetaan äänestyksen perusteella (8 jaa, 0 ei) Milgear.fi-sivustolta.

Niko Kekkonen ehdottaa hankittavaksi lisää kasvomaskeja. Täysin toimivia maskeja on tällä hetkellä 2 kpl, jonka lisäksi löytyy erinäisiä maskeja, jotka eivät enää sovellu käyttöön. Kannatusta löytyi tälle 8 äänen verran, jonka mukaan ostetaan 2kpl Sansei SG-5 ritilämaskeja, á 34,90€

Lisäksi ostetaan tarvittaessa vielä 2020 kaudelle lisää kuulia, nämä on budjetoitu valmiiksi.


Tulot 2021
Jäsenmaksut
500 €

Vuokravälineet
200 €

Pelimaksut
500€

YHT. 1 200 €


Menot 2021

Kasarmi
-720 €

Nettisivut
-60 €

Vuokravälineiden kunnostus/uusinta
-200 €

Kuulat
-120€

YHT. -1100 €

EROTUS. +100€


7. Vahvistetaan varsinaisten jäsenten liittymis- ja jäsenmaksun suuruus sekä kannattajajäsenten liittymis- ja kannattajajäsenmaksun suuruus vuodelle 2021

Mikko Puittinen ehdottaa, että pysyttäisiin samoissa hinnoissa, eli 10€ jäsenmaksu ja liittymismaksu 5€. Tätä kannattaa 8 ääntä.


8. Pelimaksujen suuruus

Jäsenille 2€ ja ei jäsenille 5€ on ollut aikaisemmin, joka on kannattanut myös liittymään jäseneksi, jolloin ei tarvitse maksaa hieman korkeampaa hintaa. Äänestyksessä äänestettiin pysymistä 2/5€ pelimaksuissa.


9. Valitaan hallitus 8 §:n mukaan

Mikko Puittinen ehdottaa itseään Puheenjohtajaksi, varapuheenjohtajaksi Niko Kekkosta, sihteeriksi Tuisku Saarelaista, Ville Halista ja Leevi Kontkasta jäseneksi. Leevi Kontkaselta varmistettiin tämä asia kokouksen aikana. Vesa Lipsanen ehdottaa itseään jäseneksi.

8 kpl äänen perusteella valitaan Mikko Puittinen puheenjohtajaksi, Niko Kekkonen varapuheenjohtajaksi, Tuisku Saarelainen sihteeriksi, Ville Halinen ja Leevi Kontkanen sekä Vesa Lipsanen jäseniksi.


10. Valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa taikka yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa tarkastamaan kuluvan tilikauden tilejä

Mikko Puittinen ehdottaa Sami Karttusta ja Tuomas Suvantoa toiminnantarkastajaksi. 8 Äänen perusteella Tuomas Suvanto ja Sami Karttunen valitaan toiminnantarkastajiksi.


11. Biokuulien käyttö

Mikko Puittinen ja Ville Halinen ehdottavat pelialueille käytettäväksi ainoastaan biokuulia, koska näitä käytetään jo maailmanlaajuisesti. Tarkoituksena on yhtenäistyminen alan normeihin. Ehdotettiin myös siirtymäaikaa, joka loppuisi 30.6.2021. Siirtymäajalla annettaisiin pelaajille tietoon uusi normi, ja pelaajat saisivat kuluttaa muovikuulansa pois niillä pelialueilla, jossa tätä pakkoa ei ole jo ennestään.
Enemmistön päätöksellä (8 jaa - 1 ei) yhdistys aloittaa biokuulapakon kaikilla pelialueillaan.


12. Atom-airsoft yhteistyökumppaniksi

Ville Halinen ehdottaa, että kysyttäisiin Atom-airsoftia yhteistyökumppaniksi. Vesa Lipsanen lisäksi ehdottaa uutta suomalaista mil-sim verkkokauppaa, tierone.fi:tä yhteistyökumppaniksi.

Mikko Puittisen mukaan ei olisi vielä kannattavaa kysyä uutta, aloittelevaa verkkokauppaa, tierone.fi:tä yhteistyökumppaniksi, koska tästä ei ole vielä kuulunut palautteita. Hän ehdotti, että odotettaisiin ihmisten palautteita ja tämän laajenemista.

Äänestyksen perusteella Atom-airsoftia kysyttäisiin yhteistyökumppaniksi. Tierone.fi:tä ei lähdetä vielä tässä vaiheessa kysymään yhteistyökumppaniksi.


13. Muut keskusteltavat asiat

Tuomas Suvanto esittää sosiaaliseen mediaan luotavaa profiilia, jonka avulla voitaisiin hakea lisää pelaajia paikkakunnalta, että sen ulkopuolelta. Tämän tarkoituksena olisi “somenäkyvyys”. Tuomas Suvanto ja Lassi Rannasalo esittivät halukkuutensa olla mukana ns. sometiimissä. Sometiimi ehdottaisi ensin käytettävät työkalut, alustavat suunnitelmat ja mediat hallitukselle. Tälle annettiin ääniä 7 kpl puolesta. Tuisku Saarelainen luo sometiimille erillisen Discord-kanavan, jossa toimii myös hallituksen jäsenet.

Outokummun puolella olisi jonkinlainen, mahdollinen pelialue. Hallitus ottaa selvää asiasta tarvittaessa.


14. Kokouksen päättäminen

Kokous päätettiin klo 18.57

Kokouksen puheenjohtaja
Mikko Puittinen _______________________________

Sihteeri
Tuisku Saarelainen _______________________________


Olen tarkastanut pöytäkirjan ja hyväksyn sen kokouksen mukaiseksi.

Pöytäkirjantarkastaja Vesa Lipsanen _______________________________
Pöytäkirjantarkastaja Sami Karttunen _______________________________
Avatar
TheFurrow
Ylläpito
 
Viestit: 28
Liittynyt: To Marras 19, 2015 14:08

Paluu Yhdistyksen ilmoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron