Yhdistyksen kevätkokous 2018

Yhdistyksen tiedotteet ja uutiset.

Yhdistyksen kevätkokous 2018

ViestiKirjoittaja Garveldeth » Ti Touko 15, 2018 20:30

Joensuu Airsoft ry:n syyskokous 8.5.2018


1. Kokouksen avaus

Kokous aloitettiin kello 17:07. Paikalla olivat Jarkko Kukkonen, Mikko Puittinen, Niko Kekkonen, Tuisku Saarelainen, Tommi Tanskanen, Leevi Kontkanen, Topias Pekkanen, Eeli Kokkonen ja Sami Karttunen. Heistä Topias P on alle 15-v ja täten ei äänestysoikeutettu.


2. Kokouksen järjestyminen.


Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Mikko Puittinen. Sihteeriksi valittiin Jarkko Kukkonen ja ääntenlaskijoiksi Niko Kekkonen ja Tommi Tanskanen. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Eeli Kokkonen ja Leevi Kontkanen.


3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kokous on laillinen ja päätösvaltainen.

4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

Ennakkoon lähetetyn asialistan mukaisesti.

5. Toimintakertomus

Vuonna 2017 korjattiin ajoneuvoja siten, että ne suoriutuvat pelillisistä tehtävistä. Jarruja korjattu ja polttoaineen vuoto pysäytetty. Tämän lisäksi pieniä ylläpito- ja parannustoimia. WC tiloihin Korpikillalla oli aikomuksia rakentaa pysyvämpi ulko WC ratkaisu, mutta asia ei näyttänyt etenevän yhdistyksen kannalta tarpeeksi ajoissa, päädyttiin tilapäisratkaisuun ja hankittiin kemiallinen WC. Kemialliseen vessaan turvaudutaan myös kauden 2018 peleissä. Vyöhyke ja Situaatio –skenaarioita järjestetty ja yhdet kellopelit onnistuneesti. Peleissä käytettiin edellisvuotta enemmän savu- ja äänikranaatteja. Iiksenvaaran aluetta ei saatu ajoiksi kunnostaa, mutta kasarmia on sen sijaan kunnostettu. Kauden lopulla yhdistys järjesti myös aktiivisesti pelejä Liperin vanhalla terveyskeskuksella, mutta sopimuksen takia peleissä ei ollut pelimaksuja eikä näin ollen tuloja.

Vuokra-aseet alkoivat olla elinkaarensa lopussa, joten vuokra-aseet päivitettiin loppuvuodesta Specna Armsin M4 Core mallistoon. Core mallistossa on pikajousenvaihto, minkä ansiosta aseet sopivat edellisiä paremmin sekä sisä- että ulkopeleille.

Lähtönopeusrajoja nostettiin vuonna 2017 syyskokouksessa.6. Tilinpäätös 2016-2017

Tilitoiminnan yhteenveto:
2016_______________________________________________________
SALDO 31.12.2015 +603,61
PANOT YHTEENSÄ 70 KPL +2 662,60
OTOT YHTEENSÄ 54 KPL -2 934,39
SALDO 31.12.2016 +331,822017________________________________________________________
SALDO 31.12.2016 +331,82
PANOT YHTEENSÄ 85 KPL +2 099,40
OTOT YHTEENSÄ 44 KPL -2 223,55
SALDO 31.12.2017 +207,67

Käteiskassojen tilanne 21.2.2018:
Leo 146€, Mikko 28,25€, Jarkko 188€

Tilin saldo 21.2.2018:
90,02€

Tilin rahatilanne vuonna 2016 pieneni noin -300€, vuonna 2017 noin -100€. Tämä johtuu siitä, että vuoden 2015 lopulla tilille jäi enemmän rahaa kuin normaalisti, jota on käytetty mm. hakkotsuihin, ajoneuvojen ylläpitoon, matkakäymälään, savukranaatteihin ja vuokra-aseiden uusimiseen. Myös käteiskassojen saldot ovat kasvaneet, johtuen useammasta pohjakassasta ja keskitetyn tilityksen takia.

Tommi Tanskanen on nähnyt ja hyväksynyt tilikirjat vuosilta 2016 ja 2017 ja näin ollen myöntänyt kausien hallituksille vastuunvapauden.


7. Uuden varapuheenjohtajan valinta

Entisen varapuheenjohtajan (Leo Enqvist) poismuuton takia yhdistys äänesti uuden varapuheenjohtajan. Samalla suoritettiin hallituksen varajäsenen äänestys, koska moista ei ole viime syksynä valittu, ja hallituksen viidennen jäsenen äänestys (yhdistyksen säännöt, 8§ Hallitus).

Mikko Puittinen ja Jarkko Kukkonen ehdottivat Tuisku Saarelaista varapuheenjohtajaksi. Kokous äänesti Tuiskun varapuheenjohtajaksi yksimielisesti.
Jarkko Kukkonen esitti Toni Vuollettia hallituksen jäseneksi Tonin aiemman kokemuksen takia. Kokous äänesti Tonin yksimielisesti hallituksen jäseneksi. Mikko Puittinen ehdotti Leevi Kotkasta hallituksen varajäseneksi. Kokous valitsi Leevin hallituksen varajäseneksi yksimielisesti.

Jarkko Kukkonen esitti että annetaan Leeville hallituksen Discord –kanavalle oikeudet, jolloin hän pääsisi perehtymään hallituksen toimintaan ennakkoon. Hallituksen jäsenet kannattivat ideaa.8. Tilannekatsausta ja muuta kaudelle 2018
a. Kauden skenaariot

Leon muutettua pois paikkakunnalta, Situaatio ja vyöhyke –skenaariot jäävät todennäköisesti taka-alalle tai jopa pois. Mikko kertoi että Iisalmesta/Kuopiosta olevat pelaajat olivat kyselleet Kellopelien jatkuvuutta. Mahdollisesti kellopelien ajankohta kesäkuussa. Paras ajankohta, joka sopisi parhaiten, olisi mahdollisesti kesäkuun 16. Kellopeleihin tarvitaan lisää kelloja ja runsaasti savuja. Lippuihin kangasta (punaista ja keltaista ja valkoista), samoista kankaista voi myös tehdä ”hihanauhoja”.
PST ”sinkoja” voisi kokeilla, Jarkko Kukkonen ehdotti että laitetaan kuulaportin ilmoitukseen PST vaihtoehto ja katsotaan, saadaanko halukkaita. Mikko Puittinen ehdotti, että pelaajat saisivat tuoda omia paladineja. PST miehille K18 raja.

Spawnien paikkaa mietittävä pelejä varten uusiksi. Mahdollisesti 1 ja 7 hallien läheisyydessä. Jarkko Kukkonen esitti että pienellä porkkanalla koitettaisiin saada paikallisia aktiivipelaajia mukaan pienimuotoiseen pelinjärjestäjä toimintaan edes kellopelien ajaksi.


b. Pelinjärjestäjien rekryäminen ja ”etuudet”
Niko Kekkonen menee varusmiespalvelukseen heinäkuussa ja Leon muuton takia tarvitaan kiperästi lisää järjestäjiä. Tommi Tanskanen huomautti, että olisi hyvä olla aina vähintään 2 järjestäjää (järjestäjä ja varajärjestäjä) homman toimivuuden takaamiseksi.

Pelinjärjestäjien etuuksista nykyään on käytössä ilmainen pelimaksu. Tommi Tanskanen ehdotti mahdollista kuulaetua järjestäjille, ehdotus ei kuitenkaan saanut kauheasti kannatusta. Polttoainekuluja ei kateta, koska pelinjärjestäjä pääsee itsekin nauttimaan peleistä. Pelinjärjestäjien rekryämistä on huudeltava enemmän, esimerkiksi nettisivuilla, facebookissa ja Discord-serverillä. Etuuksia/porkkanoita mietitään Discordin hallitus –kanavalla lisää.


c. Vuosikyselyn tulokset ja kyselyyn vastanneiden kesken arvonta
Tuisku Saarelainen järjesti vuosikyselyn pelaajille. Kyselyn tulokset lähetetään jäsenille ja facebook –ryhmään nähtäväksi. Hallitus keskustelee kyselyn tuloksista ja niihin reagoimisesta kokouksen jälkeen, kun kyselyn tulokset on julkaistu.
Kokouksessa järjestettiin arvonta kyselyyn vastanneiden kesken. Arvonnan palkintona oli 1kpl 20e lahjakortti Fantasiapeleille. Arvonnan suoritti Tommi Tanskanen Niko Kekkosen valvonnan alaisuudessa.
Arvonnan voitti: Leevi Kotkanen.

d. Löytötavara politiikka
Tällä hetkellä löytötavaroita on koottu off-game alueelle, arvokkaampia tavaroita ovat pelinjärjestäjät vieneet kotiinsa talteen. Tuisku Saarelainen ehdotti että huutokaupattaisiin n. 2kk jälkeen. Jarkko Kukkonen esitti että josko pelinjärjestäjät voisi lunastaa nolla hintaan unohdettuja tavaroita, mutta tyrmäsi itsekin ajatuksen hetken keskustelun jälkeen. Huutokauppakin koettiin hieman kiusalliseksi, kadonneiden tavaroiden omistajien mahdollisen aktivoitumisen huutokaupan aikana, takia.

e. Polttoainekulut korjaus ja kunnostus toiminnasta
Polttoainekuluja on nykyään kustannettu vain tärkeistä/välttämättömistä kulkemisista, esim. autonkorjauksista yms. joita ei pysty suorittamaan pelien yhteydessä. Polttoainekulujen kattaminen ei lisäisi pelialueiden kunnostamisia. Tietenkin materiaalien kuljetuksesta johtuvat kulut katetaan. Kokous ei näe tarvetta löysätä polttoainekulujen kompensoimista.


f. Muuuta
Tarvitaan uudet akunkengät ja 10mm lenkkiavaimet autoihin. Polttoainetta täytyy lisätä autoihin lähiaikoina. Savuja ja savipelletti kranaatteja pääasiassa Kellopelejä varten.9. Kokouksen päätös

Kokous päätettiin klo. 18:25


Kokouksen puheenjohtaja Mikko Puittinen_________________________________


Sihteeri Jarkko Kukkonen_______________________________Olen tarkastanut pöytäkirjan ja hyväksyn sen kokouksen mukaiseksi.


Pöytäkirjantarkastaja Leevi Kontkanen_________________________________
Pöytäkirjantarkastaja Eeli Kokkonen _________________________________
Jarkko Kukkonen
Joensuu Airsoft ry:n sihteeri ja rahastonhoitaja
Avatar
Garveldeth
Veteraani
 
Viestit: 211
Liittynyt: La Heinä 19, 2014 22:12
Paikkakunta: Reijola

Paluu Yhdistyksen ilmoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron