Vyöhyke-3017

Peli-ilmoitukset, airsoft-tapahtumat ja niihin liittyvä keskustelu.

Vyöhyke-3017

ViestiKirjoittaja lexxu » Su Tammi 01, 2017 12:48

Vuosi 2016.

Maailman voimakkain suurvalta valitsee presidentikseen sotahullun takaperäisen uusnatsin, ennen virkaan tuloa suurten valtioiden välit kiristyvät ja ongelmat alkavat painaa kaikkia. Vuoden vaihtuessa kriisiä yritetään välttää rauhallisella välien selvityksellä suljetuin ovin. Jokin menee pieleen. Suurvallat avaavat tulituksen ydinaseilla johon muu maailma vastaa laukaisemalla omat ydin aseet.

Vuosi 2017.

95% maailman väestöstä ovat tuhkaa. Radioaktiivinen säteily tuhoaa kaiken mitä ihmiset tarvitsevat selviytyäkseen. Osa ihmisistä pelastautuu maanalaisiin turvatunneileihin, loput yrittävät selvitä ydintalvesta piiloutumalla pommisuojiin, kaivoksiin ja muuhun mikä auttaa selviytymään. Maailma hiljenee pitkäksi aikaa.

Vuosi 3016

Maapallo on hiljainen paikka jossa selviytyminen on jokapäiväinen haaste. Viljely on rankkaa eikä karjankasvatus ole tuottoisaa. Ihmiset ovat oppineet metsästämään ja keräämään mitä tahansa syömiskelpoista. Maailmaa hallitsee itseään Pelastajiksi kutsuva ryhmä. Pelastajat jakavat heidän diktaattorimaisen hallitsijan sanaa ja pitävät maailmaa omanaan. Jäljellä olevilla kansoilla on mahdollisuus liittyä Pelastajiin tai heidän olemassa olonsa pyyhitään pois väkivalloin. Pelastajan tunnistaa keltaisesta käsinauhastaa joka kuvastaa ensimmäistä auringonsädettä joka puhkaisi ydintalven tomupilvet ja antoivat maapallon ihmisille uuden mahdollisuuden.

Eräänä päivänä Pelastajat saavat talteen radiosignaalin: ”Punainen nousee jälleen. Punainen nousee valtaan. Punainen on maailman oikea omistaja”.

Maanalaisissa turvaholveissa asuneet ihmiset ovat eläneet 900 vuotta rauhallista elämää kunnes väkivalloin vallan ottanut neuvostoliittolaisen ja natsisaksalaisen jälkeläinen alkoi rakentaa uutta puna-armeijaa maankuoren alla.


Vuosi 3017.

On kulunut tuhat vuotta siitä kun maailma hiljeni. Konflikti näyttää uudet kasvonsa kun ensimmäinen turvatunnelin luukku aukeaa maan pinnalle.


Vyöhyke-3017 pelisarja alkaa 28.1.2017
As I walk in the valley of the shadow of death, I fear no evil, for I am the baddest motherf*cker in the goddamn valley.
Avatar
lexxu
Vanha parta
 
Viestit: 557
Liittynyt: To Kesä 28, 2012 22:42
Paikkakunta: Joensuu

Re: Vyöhyke-3017

ViestiKirjoittaja lexxu » Ti Touko 02, 2017 21:11

28.1.3017

Operaatio Pintakosketus paljasti punaisten armeijan maailmalle, näin suurta voimaa ei maailma ollut vielä valmis ottamaan vastaan. Punaisten paluu maan pinnalle aiheutti konfliktin Keltaisten valta-aseman kanssa ja nopeasti urheiden miesten tahto taistella oman kansan puolesta veti vyöhykkeiden rajat uusiksi. Enään ei ollut asutettuja ja asuttamattomia vyöhykkeitä, nyt on vain Keltaisten- ja Punaisten vyöhykkeitä. Ja aina ihmisten asuttaessa uusia vyöhykkeitä, ne saivat nopeasti uuden värinsä.


28.5.3017

Neljän kuukauden ajan Punaiset ovat nousseet maan pinnalle valloittaan lisää aluetta resurssipulaansa. Kansa tarvitsi ruokaa, vettä sekä sotilaat aseitaan. Operaatio Pintakosketus loi Punaisten tiedemiehille aineet kasvattaa armeijaansa nopeammin jonka avulla he ovat voineet taistella tauotta Keltaisten asuttamilla vyöhykkeillä orjuuttaen vyöhykkeiden asukkaita ja ottamalla kaikki vyöhykkeiden resurssit omiin tarkoituksiin. Mutta tähän on tulossa muutos.

Operaatio Keltainen Kilpi

Keltaisten on puolustettava omaa maataan ja saatava puolueettoman vyöhykkeen siviilit puolellensa jotta sodan suunta saataisiin muuttumaan. Keltaisten tiedustelu on toimittanut tietoa Punaisen tukikohdan pystyttämisestä uudelle vyöhykkeelle jossa edellisen konfliktin allejääneet pakolaiset ovat siirtyneet etsiessään uutta kotia. Alueella on tiedustelun mukaan pakolaistelttojen lisäksi pienen kylän jäänteet sairaaloineen, ajoneuvovarikkoineen sekä entinen Keltainen tukikohta josta saadaan uusi komentokeskus kyseiselle vyöhykkeelle.
As I walk in the valley of the shadow of death, I fear no evil, for I am the baddest motherf*cker in the goddamn valley.
Avatar
lexxu
Vanha parta
 
Viestit: 557
Liittynyt: To Kesä 28, 2012 22:42
Paikkakunta: Joensuu


Paluu Pelit ja tapahtumat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron