Liittyminen

Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Alaikäiset tarvitsevat liittymiseen vanhempien suostumuksen.

Alaikäiset tekevät jäsenhakemuksen paperimuodossa. Hakemukseen tulee huoltajan allekirjoitus. Täysi-ikäiset voivat hakea jäseneksi myös sähköpostin kautta lähettämällä jäsenhakemuksessa pyydetyt tiedot.

Jäsenmaksu vuonna 2015 on 10e ja liittymismaksu on 5e. Uudet jäsenet maksavat siis yhteensä 15e. Jäsenmaksun voi maksaa tilisiirtona yhdistyksen tilille tai käteisellä.

Kaikki jäsenmaksun maksaneet saavat yhdistyksen jäsenkortin, joka oikeuttaa jäsenetuihin.

Linkki jäsenhakemuslomakkeeseen(.pdf): Jäsenhakemus

Jäsenedut

Yhdistyksen jäsenet saavat käydä ilmaiseksi Iiksenvaarassa järjestettävissä viikonloppupeleissä. Lisäksi jäsenet saavat alennuksen yhdistyksen järjestämiin suurempiin peleihin.

Joensuun Fantasiapelit tarjoaa -10% alennuksen kaikista airsoft-tarvikkeista yhdistyksen jäsenkorttia vilauttamalla (alennus ei koske aseita). Voit myös tilata Fantasiapeleihin mitä tahansa ProAirsoftin tuotteista ilman postikuluja. Proairsoft

Tradesoft on airsoft-alan erikoisliike, joka tarjoaa verkkokaupan lisäksi harrastajille myös muita palveluita. Yhdistyksen jäsenet saavat Tradesoftin verkkokaupasta -5% alennuksen. Alennusprosentti voi kasvaa jäsenten tänä vuonna tekemien ostosten määrästä riippuen.

www.tradesoft.fi

MilGear tarjoaa 7% alennuksen verkkokaupasta ja myymälästä. Kysy myös huolto- ja virityspalveluista!

Koskikadun Suutari tarjoaa kesäkaudella 10% alennusta Airsoft varusteiden korjaus- ja muutostöistä.


Etsimme aktiivisesti uusia yhteistyökumppaneita ja jäsenedut tulevat kasvamaan yhdistyksen jäsenmäärän kasvaessa.


Jäsenmaksun maksaminen 2023
Vuonna 2015 jäsenmaksu on 10e ja liittymismaksu on 5e. Uudet jäsenet maksavat yhteensä 15e. Ne jäsenet, jotka ovat saaneet vuoden 2014 jäsenkortin, maksavat pelkän jäsenmaksun 10e. Jäsenmaksun voi maksaa tilisiirtona yhdistyksen tilille tai käteisellä.

Uudet jäsenet
Täytä jäsenhakemus ja toimita se yhdistykselle.

Maksuohjeet jäsen- ja liittymismaksua tulevat jäsenhakemuksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen, kun hakemus on käsitelty.
Kun maksusuorite on hyväksytty ja tarkistettu, sihteeri lähettää uuden jäsenkorttisi kirjeessä.

TAI

Voit maksaa jäsen- liittymismaksun käteisellä yhdistyksen peleissä. Käteisellä maksettaessa käsittelyaika voi olla hieman pitempi.

Kun maksusuorite on hyväksytty ja tarkistettu, sihteeri lähettää uuden jäsenkorttisi kirjeessä.